Evenementen

Serveer de gasten topcatering in een sfeervolle vipcorner of cateringzone en maak een blijvende indruk.

Wat kun je verwachten?

Een beurs, een sportevenement, een opendeurdag ... overal waar publiek aanwezig is, moet ook de honger gestild worden. Wil je een cosy corner met lekkere hapjes of een cateringzone inrichten op je evenement? De Zoete Linde staat je bij en maakt er een culinaire trekpleister van. 

We hebben een brede waaier aan formules om de kleine of grote honger van gasten op een evenement te stillen. Van de vlugge maar altijd betere hap tot bordjes voor culinair jolijt.

De Zoete Linde denkt mee over je evenement

Als het gaat om catering voor evenementen, zijn er veel verschillende factoren waarmee rekening gehouden moet worden om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en iedereen tevreden is. Het team van de Zoete Linde denkt met je mee op basis van

 • type evenement
 • budget
 • aantal gasten
 • dieetwensen
 • locatie
 • stijl (informeel of formeel)
 • gewenste service (bediend of zelfbediening)
 • planning en timing

Formules en menu's voor evenementen

Afhankelijk van de beschikbaar locatie, de aard en duur van je evenement en het aantal genodigden, kun je een formule kiezen die helemaal bij het karakter van het event aansluit.

Catering

Voor elk evenement heeft De Zoete Linde de geschikte formule of desgewenst werken we een offerte op maat uit. Staand of zittend, koude of warme buffetten, hapjes en fingerfood of volwaardige gerechten: je kiest zelf hoe je je gasten wilt onthalen en verwennen.

We houden rekening met alle dieetwensen en hebben ook een ruim aanbod bio, vegan en vegetarisch: zo kan werkelijke elke aanwezige meegenieten van een feestelijk evenement.

Feestverzorging

Met uitstekende catering kun je de beleving van een evenement naar ongekende hoogtes stuwen, maar er zijn nog vele andere factoren die tot een succesvol evenement leiden. De Zoete Linde wendt al zijn ervaring aan om een geschikte locatie voor het evenement te vinden, om het thema en de stijl van het evenement te bepalen, de gastenlijst op te stellen, of te voorzien in entertainment, decoratie en veiligheid.

Met ons uitgebreide netwerk aan partners reiken we je altijd de beste oplossing aan.

Onze sterktes

 • Milieubewuste visie

  We streven ernaar afval te beperken en vermijden verspilling door overschotten weg te schenken.

 • Familiaal bedrijf

  We zijn een familiebedrijf dat zijn klanten bedient als waren ze onze eigenste familie.

 • Gerenommeerde naam

  We zijn een klinkende naam met faam bij overheden en hoogstaande sectoren.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag? Aarzel niet om ze te stellen via het contactformulier.

Ja, dat kan. We zorgen voor een stroomgenerator en koeling op eender welke plaats. We waren al actief in bossen en op stranden. Ook daar waken we over perfecte voedselhygiëne.

Zeer zeker. Uiteraard zijn er onze handige menu's en formules. Je kunt er eindeloos mee combineren, maar evengoed kun je ons een budget opgeven en we toveren nog iets geheel anders uit onze koksmuts.

We werkten al voor bedrijven uit alle sectoren. Omdat we verfijning bieden, merken we dat we populair zijn bij pakweg de modewereld of overheden die op zoek zijn naar standingvolle catering.

Graag een prijsindicatie ontvangen?

Wil je de prijslijsten ontvangen van onze vaste cateringopties? Of liever een offerte op maat voor je evenement?