Bedrijfsfeesten

Blijf top-of-mind bij je werknemers, klanten en relaties met catering om nooit te vergeten.

Wat kan je verwachten?

After-workdrink, klantenevent, bedrijfsreceptie ... voor je werknemers, klanten of relaties: elk bedrijf wil een blijvende indruk maken op de genodigden om zo het imago te ondersteunen. Tot in de puntjes verzorgde catering is daarin een cruciaal element, want het is de kwaliteit en de originaliteit van al het lekkers dat ze geserveerd krijgen dat bijblijft. 

Kies daarom voor een ervaren cateringteam dat het klappen van de corporate zweep kent. Discreet, correct en gezwind serveren we je gasten de lekkerste gerechten, snacks en bites. Onze ervaren kelners gaan volledig mee in de formele of informele sfeer van het event.

Zelf bestellen tot bediening aan tafel

Bedrijven vinden bij De Zoete Linde budgetvriendelijke oplossingen om gewoon zelf te bestellen en zelf te serveren op een kleine after-work drink of voor of na een meeting. Dat kan dan gaan om bijvoorbeeld broodjes of aperobox voor op kantoor.

Maar evengoed verzorgen we een spetterend personeelsfeest van culinair topniveau met bediening aan tafel, of alles daartussenin: buffetten warm en koud, high tea, fijne kaasschotels of een exquise desertselectie. Altijd verzorgd geserveerd en met de glimlach bediend door onze ervaren kelners die zich helemaal naar de informele of formele stijl van je event schikken.


 

Formule's en menu's voor bedrijfsfeesten

Afhankelijk van de beschikbaar locatie, de aard en duur van je feest en het aantal genodigden, kun je een formule kiezen die helemaal bij het karakter van het event aansluit.

Catering

Van een kleine vergadering tot een grootse productvoorstelling: elk evenement op welke schaal dan ook is belangrijk voor een bedrijf. Of het nu voor de eigen werknemers is, of voor klanten of relaties: het gaar om imago en perceptie. En wat onthouden mensen nu eenmaal van een evenement? Inderdaad: het eten.

Met kwalitatieve catering draag je mee de boodschap uit dat je bedrijf er hoge standaarden op nahoudt. Dat beseffen we met De Zoete Linde maar al te goed, en we zullen een corporate klant dan ook nooit teleurstellen op dat vlak.

Feestverzorging

Met uitstekende catering kun je de beleving van een evenement naar ongekende hoogtes stuwen, maar er zijn nog vele andere factoren die tot een succesvol evenement leiden. De Zoete Linde wendt al zijn ervaring aan om een geschikte locatie voor het evenement te vinden, om het thema en de stijl van het evenement te bepalen, de gastenlijst op te stellen, of te voorzien in entertainment, decoratie en veiligheid.

Met ons uitgebreide netwerk aan partners reiken we je altijd de beste oplossing aan.

Wat zijn onze sterktes?

  • Milieubewuste visie

    We streven ernaar afval te beperken en vermijden verspilling door overschotten weg te schenken.

  • Familiaal bedrijf

    We zijn een familiebedrijf dat zijn klanten bedient als waren ze onze eigenste familie.

  • Gerenommeerde naam

    We zijn een klinkende naam met faam bij overheden en hoogstaande sectoren.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze aanpak? Misschien is ze hieronder al beantwoord, zoniet: stel ze gerust via het formulier.

Jazeker, we hebben enkele eenvoudige formules voor bedrijven waarbij we gewoon ons lekkers op kantoor leveren. Een voorbeeld is onze aperobox voor op kantoor of op het bedrijf, of pakweg een luxebroodjeslunch leveren we ook gewoon op het bedrijf of de gewenste locatie af. Aan jullie om alles dan netjes te presenteren!

Jazeker. De Zoete Linde heeft geen eigen locatie, maar we zijn wel kind aan huis bij enkele locaties waar we veel aan de slag gaan. Locaties met een verschillende setting en decor, dus we kunnen in alle richtingen tippen. Verder zijn we over het hele land al op heel veel plaatsen actief geweest, dus we hebben een brede kennis om je te helpen met rake tips.

Graag een prijsindicatie ontvangen?

Wil je de prijslijsten ontvangen van onze vaste cateringopties? Of liever een offerte op maat voor je evenement?